Na blogach posypały się zbiory pięknych
i dorodnych warzyw
i dorodnych warzyw
z waszych przydomowych ogródków.
Ja też może nie swoimi plonami się pochwalę,
ale szwagierki,
ale szwagierki,
bo ogóreczków nie siałam w tym roku
....
....
Zrobiłam pyszne małosolne po mojemu!
OTO ONE
Pachnące, aromatyczne
paluszki lizać
najlepiej smakują z wiejskim chlebkiem i masełkiem!
Dla chętnych mój przepis na pyszne małosolne ogórki!
Smacznego!
Aaa i bardzo dziękuję Wam za wszystkie
tak bardzo liczne komentarze na temat DECHY
Zrobiła furorę
:-D
Do następnego postu
;-)
Udanego tygodnia!
Bzi
Kami
OTO ONE
Pachnące, aromatyczne
paluszki lizać
najlepiej smakują z wiejskim chlebkiem i masełkiem!
Dla chętnych mój przepis na pyszne małosolne ogórki!
Smacznego!
Aaa i bardzo dziękuję Wam za wszystkie
tak bardzo liczne komentarze na temat DECHY
Zrobiła furorę
:-D
Do następnego postu
;-)
Udanego tygodnia!
Bzi
Kami
Uwielbiam małosolne i mam podobny przepis:)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam wakacyjnie i smakowicie.
:-) super!
UsuńBuziaki
U mnie też się już kiszą.Przepis identyczny. Bardzo jestem z siebie zadowolona, bo nigdy mi się nie udawały w polu. W tym roku posadziłam w szklarence i pięknie obrodziły. Chlebek wiejski i swojski smalec ze skwarkami! Żeby się jeszcze nie odkładał w nieodpowiednich miejscach!Pozdrawiam serdecznie! :)
OdpowiedzUsuńJa tak jak pisałam w tym roku nie siałam, ale w następnym roku też chcemy robić swoje pierwsze próby ze szklarnią... oby wyszło;-)
UsuńMasz rację ze smalczykiem też pycha, tylko ten odwieczny problem ... tłuszczyk i to na boczkach hihi
buziaki
wyglądają bosko :) uwielbiammmmm...u mnie też już czekają hmm nawet i sięgnę na kolacyjkę po jednego lub dwa :) narobiłaś mi smaków :)
OdpowiedzUsuńTo kochana smacznego i zajadamy razem:-)
Usuńbzi
ja tam wole kiszaniaki :P :D
OdpowiedzUsuńbuźki
Każdy ma swoje ulubione smaki;-D
UsuńAch jaka zrobiłam się głodna:)
OdpowiedzUsuńBuziaki:) Aga z Różanej
uwielbiam i robie je n ogrągło ;)
OdpowiedzUsuńUwielbiam małosolne:) jeden kamionkowy gar już zeżarty:)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam
Uwielbiam je - u nas dodajemy jeszcze liść porzeczki i liście selera - dają fajny smaczek - polecam. Ania z Maronkowa.
OdpowiedzUsuń